ADIYAMAN / MERKEZ - Şehit Yunus Gül Ortaokulu

Nis

26 Nisan 2024 Cuma günü ilk ders saatinde her sınıf;sınıf içerisinde kahvaltı etkinliğine katıldı.Web yayın ekibi olarak programı organize eden okul idaremize; etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Etkinlik haftası kapsamında tüm öğretmen ve öğrencilerimizle okul bahçesinde müzik programı yaptık.Halaylar ve oyunlarlarla bayram tadında 23 Nisan'a devam ettik.Web yayın ekibi olarak programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

104. Yıldönümünü ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugün; Hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdesi olmuştur.Ülkemizin her yerinde olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinlikler ve kutlama programı hazırlandı.Web yayın ekibi olarak programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi tarafından Kadir Gecesi Programı düzenlendi.Web yayın ekibi olarak programı organize eden öğretmenlerimize ve programımıza konuşma ve duasıyla renk katan Mehmet Kırçalı Camii İmam Hatibi Ali ÇELİK olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Hizmetleri Birimi Eğitimcileri tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Afet Bilinci Eğitimi verildi.Web yayin ekibi olarak, organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Diyanet İşleri başkanlığı ve gençlik ve Spor bakanligi ile imzaladığı "çevreme duyarliyim degerlerime sahip çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapmasında okulumuzda Ramazan ayı ile ilgili konferans verildi.Web yayın ekibi olarak, Mehmet Kırçalı Camii imamı Ali Çelik tarafından verilen bu konferans için hocamıza teşekkür ediyoruz

Mrt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Adıyaman İl Müdürlüğü psikologlarından "Muhammet Mustafa Yoldaş" ve "Murat Sert Polat" tarafından 8.sınıf öğrenilerimize sınav stresi ile başa çıkma, etkili ve verimli ders çalışma yöntemleri  ile geleceğin meslekleri hakkında bilgi verildi. Web yayın ekibi olarak organizasyında emeği geçen herkese teeşekkür ederiz.

Mrt

Çedes kulübü danışman öğretmeni Merdiye TUNÇ rehberliğinde kulüp öğrencileri Kızılay'ın Ramazan kolisi dağıtımına katıldı. Kulüp öğrencileri için güzel bi farkındalık olduğunu belirten Merdiye TUNÇ; "Öğrencilerimiz şimdiden yardım kuruluşlarında gönüllü olmaya istekliler, gelemeyen arkadaşlarını da hemen teşvik edeceklerdir." ifadesini kullandı.Web yayın ekibi olarak biz de etkinliğe katkı sağlayan danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Şanlı tarihimizin destansı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferii'nin 109. yılını gururla kutluyoruz. Çanakkale zaferi, tarih boyunca bağımsızlığı ve vatanı için savaşmaktan çekinmeyen aziz milletimizin, sarsılmaz inanç ve kararlılığıyla, bütün imkânsızlıklara rağmen verdiği destansı mücadeledir.Web yayın ekibi olarak aziz Türk milletimizin bu onurlu gününü kutluyor; vatanın bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Velilerimiz ve öğrencilerimiz için  ilkyardım farkındalığı eğitimi düzenlendi.Eğitim okulumuz konferans salonunda ilkyardım merkezi eğitmenleri tarafından verildi.Web yayın ekibi olarak biz de emeği geçen tüm öğretmenlere  ve toplantıya katılım sağlayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ulusumuzun bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünün gururunu yaşarken Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencimiz Yusuf bardakçıoğlu atletizm 1000 metre kros yarışmasında il birincisi olmuştur.Web yayın ekibi olarak öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerin genel durumları ve akademik başarılarının değerlendirildiği öğrenci-öğretmen-veli işbirliğininin önemli bir parçası olan veli toplantıları yapıldı.Web yayın ekibi olarak toplantıya katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz eTwinning çalışmalarını duyurma ve yaygınlaştırma kapsamında okulumuz proje öğretmeni Senem Ayşegül BAYRAKTAR ve projede yer alan öğrenciler okul panosunu hazırladılar.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığının  projelerinden olan Okul Sporları "Bilek Güreşi " yarışmasında il genelinde birinci olduk.Web yayın ekibi olarak; öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Yavuz'u tebrik ediyoruz.